2024. március 29. - Auguszta

VV Ágica még sosem érezte magát ilyen jól

A szőkeség élete legszebb napjait töltötte Velencében.
2008. február 18. hétfő 12:28 - Hírextra
- Soha, sehol és senkivel nem éreztem még magam olyan jól, mint az elmúlt napokban Velencében – mondta Ágica, aki életében először látogatott el a vizek városába, hogy kiheverje a tél okozta fáradalmait. A város annyira magával ragadta az egykori villalakót, hogy amikor felidézte az élményeit, állítása szerint újra a hideg futkosott a hátán.

- Párizs és az Eiffel-torony az álmom, az olasz kiruccanás azonban még a kanári-szigeteki nyaralást is feledtette. Annak ellenére, hogy viszonylag hűvös volt, szinte zsúfolásig megtelt a Szent Márk tér, a maskarák és jelmezek pedig egy teljesen más korba repítettek. Gondolatban én is egy gyönyörű fűzőben, talpig csipkében keringtem a forgatagban, sőt egy aranyban pompázó titokzatos férfi tekintete el is rabolta a szívem. A szép az egészben, hogy a mai napig nem tudom, ki lehetett ő, s ez lesz az egyik olyan megfejthetetlen titok, amely egész életemben fejtörést okoz majd – mosolygott az emlékeit felidézve.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását