2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Heidi Klum szobrot kapott

Heidi Klum viaszszobrával gazdagodott Madame Tussaud berlini panoptikuma hétfőn, élethű viaszmását maga a szupermodell leplezte le.
2010. január 26. kedd 06:46 - HírExtra
"Azért az mégiscsak ritka, hogy a saját szemembe nézek" - viccelődött a német modell. Heidi Klum végső ítélete pozitív, szerinte csillogó rövid alkalmi ruhát és feltűzött frizurát viselő alakja "egész jól sikerült".

A modell szobra jó társaságba került, többek közt Jennifer Lopezzel, Robbie Williamsszel és Leonardo DiCaprióval került egy helyiségbe. A szőke híresség viaszmásán hónapokon át tíz szakember dolgozott, a szobor 200 ezer eurót (54,2 millió forint) kóstál - számolt be az Unter del Lindenen álló intézmény szóvivője.

A négygyermekes Klum saját bevallása szerint még nem nyerte vissza álomalakját 3 és fél hónapos kislánya születése után. "Mi, nők mindig találunk problémás területeket" - jegyezte meg a modell figurája leleplezésekor. A Los Angelesben élő híresség a hét végéig tartózkodik Németországban, majd visszautazik az Egyesült Államokba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását