2024. április 18. - Andrea, Ilma

A szerelmi háromszög kínjai

Kate Winslet Leonardo DiCaprióval szerelmeskedett a férje szeme láttára. A szerelmi háromszög megfejtése a készülőben lévő Revolutionary Road című film a két színésszel a főszerepben és Sam Mendesszel a rendezői székben.
2008. augusztus 15. péntek 19:00 - Hírextra
Winslet nem is talált jobb kifejezést a dologra az Entertainment Weeklynek nyilatkozva, mint hogy a helyzet meglehetősen "bizarr" volt, hiszen DiCaprio a legjobb barátja, Sam Mendes, a rendező viszont a férje, s egyik gyermeke apja.

Mendes, az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezője is elismerte, nagyon furcsa volt megrendezni, hogy a saját felsége hogyan szerelmeskedjen valaki mással, de hozzáfűzte: egy ilyen jelenetet "akár házas valaki, akár nem, mindenképpen nehéz megcsinálni".

A 32 esztendős színésznő nem tagadta, hogy a 11 éve forgatott Titanic után ennyi idővel ismét fel kellett fedeznie, milyen erősen vonzódik filmbeli partneréhez, DiCaprióhoz. Így aztán egy pillanat alatt sikerült felvenni a filmes szerelem fonalát, mintha csak tegnap ejtették volna el.

Richard Yates 1961-ben megjelent Revolutionary Road (Forradalmi út) című regénye, ami a dráma alapjául szolgált, kétgyermekes fiatal párról szól, akik az ötvenes évek közepén akarnak kitörni a connecticuti külvárosi lét unalmas egyhangúságából.

Winslet nagyon szerette volna ebben a filmben DiCapriót partneréül, ezért kis cselhez folyamodott: találkára hívta tavaly márciusban, és maga helyett a férjét küldte, s a "macska-egér játék", ahogy a színésznő nevezte, jól sikerült.

A produkció megjelenését decemberre tervezik, hogy még bekerülhessen az Oscarokért folyó versenybe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását