2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nehéz ellenfelek várnak az asztaliteniszezőkre

Jakab János a párosban ötkarikás bronzérmes francia Patrick Chila ellen játszik, Póta Georginára pedig a sydneyi ötkarikás bajnok kínai Vang Nan (Wang Nan) várhat a pekingi olimpia asztalitenisz-tornájának jövő hétfőn kezdődő egyéni küzdelmeiben.
2008. augusztus 11. hétfő 12:38 - Hírextra

Jakab, az egyetlen magyar férfi játékos az első fordulóban erőnyerő, a 32 közé pedig a 39 éves Chilán keresztül vezet az útja.

A nőknél Lovas Petra már a nyitó körben asztalhoz lép, ellenfele a selejtezőben szereplő szlovák és a szabadkártyával induló vanuatui pingpongos párharcának győztese lesz.

Tóth Krisztina és Póta Georgina kiemeltként a második fordulóban kezd. Póta első ellenfele egy fehérorosz, cseh és jordániai játékos közül kerül ki, győzelme esetén pedig a 2000-ben győztes Vang Nan a következő rivális.

Tóth észak-koreai, litván vagy brazil asztaliteniszező ellen játszik először, ha továbbjut, az amerikai színekben induló Vang Csennel találkozik.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását