2024. április 29. - Péter

A szocik a szélsőbalt sem nézik jó szemmel

A Magyar Szocialista Párt mélységesen elítéli a gyűlöletkeltés minden formáját, és károsnak tartja az erőszakra való buzdítást, függetlenül attól, hogy jobb- vagy baloldali szélsőségesek hangoztatják-e ezeket a nézeteket.
2008. augusztus 9. szombat 17:53 - Hírextra
A Magyar Szocialista Párt számos alkalommal egyértelművé tette álláspontját, hogy a kirekesztő gondolatokat hirdetőkkel, a fizikai erőszakkal fenyegetőkkel szemben határozott fellépésre van szükség.

Nemrégiben egy magát nácivadász néven népszerűsítő internetes oldalon jelentek meg uszító, szélsőséges kijelentések, mások fizikai bántalmazására felszólító bejegyzések.

Függetlenül a fenyegetett személyek előéletétől, munkásságától, korábbi vitatható, sőt vállalhatatlan kijelentéseitől, az ilyen és ehhez hasonló szélsőséges elveket és gyakorlatot a Magyar Szocialista Párt tagjai egyöntetűen károsnak, veszélyesnek tartják, és a leghatározottabban elítélik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását