2024. május 5. - Györgyi

Forgalomkorlátozások a Sziget miatt

Vasárnap kora reggeltől lépnek életbe a Sziget fesztivál zavartalan lebonyolítása érdekében elrendelt forgalomkorlátozások - derül ki a rendőrség honlapján szombaton közzétett közleményből.
2008. augusztus 9. szombat 17:45 - Hírextra

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint tilos megállni vasárnap 6 órától augusztus 20-án 20 óráig a Szentendrei út és a Jégtörő utca között a Reményi Ede, a Vajda János, a Benedek Elek és a Mozaik utca mindkét oldalán; a Leányfalu utcában a Reményi Ede utca és a Mozaik utca között; az Óbudai rakparton a Mozaik utca és a Szépvölgyi út között.


Lezárják a Jégtörő utcának az Auchan-behajtó és a Mozaik utca közötti szakaszát.
Ideiglenesen megnyitják a Szépvölgyi útnak az Árpád fejedelem útja és a budai alsó rakpart közötti szakaszát, de az ideiglenes út kizárólag a megkülönböztető jelzésekkel ellátott, valamint a Sziget fesztivált kiszolgáló gépjárművek használhatják.


Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke az MTI-nek kedden azt mondta: a rendezvény környéki fizetős parkolók előreláthatóan hamar megtelnek majd, ezért a szervezők arra kérik a fesztivál látogatóit, hogy autó helyett a tömegközlekedést használják, illetve biciklivel vagy hajóval közelítsék meg a Hajógyári szigetet.


A rendezvény alatt a BKV sűríti járatait, több kocsiból álló HÉV-szerelvényeket közlekedtet, amelyek az éjszakai órákban is járnak majd, és rendszeres különbuszjáratokat indítanak a Szigetről az éjszakai órákban (23 órától hajnali 5-ig).


A fesztiválra hajóval is el lehet jutni, felszállni rájuk már nemcsak a Jászai Mari téren és a Batthyány téren lehet felszállni, hanem a Vigadó téren is. A hajójáratok hétfőn és kedden 12 órától éjfélig, a többi napon pedig 12 órától hajnali 4 óráig közlekednek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását