2024. május 9. - Gergely

A tihanyi Visszhang-dombról biztatták a szurkolók a magyar vízilabdázókat

Több tucat elszánt szurkoló biztatta szerdán a pekingi olimpián résztvevő magyar női és férfi vízilabda-válogatottat Tihanyban. Kemény Dénes és Szécsi Zoltán Pekingből mobiltelefonon keresztül üdvözölte a hangpróbásokat.
2008. augusztus 6. szerda 16:50 - Hírextra
Nyaralók, külföldi turisták és iskolai csoportok álltak fel a tihanyi Visszhang-dombra, hogy üzenjenek a vízilabdásoknak a Theodora Olimpiai Hangpróbán, amelyet a vízilabda szövetség arany fokozatú támogatója, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. szervezett.

A decibelmérő szerint a leghangosabb egy 35 éves fiatalember volt, aki 135,6 decibel erősségű üvöltésével kirítt a többiek közül. Őt 134,4 decibellel egy tótkomlósi sportrajongó követte. A harmadik helyen két jászberényi tizenéves osztozott.

Az indulók maguk választhatták ki, mit üzennek a pekingi olimpikonoknak. A leggyakoribb biztatás a Ria, ria, Hungária! és a Hajrá! rigmusok voltak, de akadt olyan versenyző, aki inkább az édesanyjának üzent.

A szurkolókat meglepetésként érte, hogy Kemény Dénes, a férfi válogatott szövetségi kapitánya és Szécsi Zoltán, a nemzeti együttes kapusa, kétszeres olimpiai bajnok mobiltelefonon jelentkezett be Pekingből. Megköszönték a szurkolást és arra a kérdésre, hogy találkoztak-e már fanatikus szurkolókkal, elmesélték, van két olyan drukkerük, aki 10 éve követi őket minden jelentős mérkőzésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását