2024. május 14. - Bonifác

MTK-Fenerbahce: Garami aktívabb támadójátékot ígér

Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója szerint csapata támadóbb szellemben játszik majd a szerdai, Fenerbahce elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján, mint Isztambulban, az első összecsapáson.
2008. augusztus 5. kedd 20:20 - Hírextra

A BL második selejtezőkörének múlt heti mérkőzésén az isztambuliak nyertek 2-0-ra, a párharc második felvonását szerdán 20:45-től rendezik a Szusza Ferenc Stadionban.


"Az első meccsen szembesülhettünk a két csapat közötti különbséggel" - mondta a találkozót megelőző sajtótájékoztatón Garami. "A vasárnapi, Budapest Honvéd elleni bajnoki nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, azóta két könnyített edzésen vett részt az együttes. A Fenerbahce nagyon gyors játékosokból áll, döntő lesz, mennyire tudjuk leszűkíte

ni a területet. Támadóbb szellemben igyekszünk játszani, mint az első meccsen."
A szakember a kezdőcsapatot nem kívánta elárulni, de megadott egy tizenegyet, melyben elmondása szerint legfeljebb egy-két helyen várható változás: Végh - Horváth, Lambulic, Balogh, Pollák - Kulcsár, Zsidai, Pintér, Bori - Pál, Hrepka.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását