2024. április 29. - Péter

Beperli a Hír TV-t Helmeczy László ügyvéd

Beperli a Hír TV-t Helmeczy László ügyvéd, aki kedden úgy fogalmazott az MTI-nek adott nyilatkozatában, hogy jogerős bírósági ítélet alapján kell majd bocsánatot kérnie a televíziónak azért, mert valótlant állított a megbízóiról és róla.
2008. augusztus 5. kedd 20:26 - Hírextra

Elmondta, hogy kedden bemutatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyészségen azt a hangfelvételt, amely véleménye szerint bizonyítja, hogy időrendi eltérés van a Hír TV által bejátszott drogtörténet és a valóságban lejátszódott események között. A vágatlan felvétel ugyanis azt támasztja alá, hogy ő csak néhány héttel azután beszélt a drogdílerként elhíresült Baráth Miklóssal, hogy a Hír Tv munkatársai feljelentést tettek az ügyben - hangsúlyozta.


Az ügyvéd cáfolta, hogy bárkinek is ajánlott volna másfél millió forintot a televízió két munkatársának ellehetetlenítésére.


Állítása szerint a Hír TV Célpont című műsorában "összevágták", "manipulálták" az ő mondatait, és ami így elhangzott, az "szemenszedett hazugság".


Úgy fogalmazott, hogy Baráth Miklós a Hír TV érdekeiben eljárt személy, aki most már maga is elismerte, hogy a drogsztorit nem Helmeczy és a megbízói találták ki, és azt is elismerte, hogy őt a "Hír tévések technikázták be".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2008. augusztus 6. 05:39
bravo. ;-)
saxo
2008. augusztus 5. 21:41
Vigyorogva követem, kedves tanult barátom Helmeczy, hogy miképpen próbálsz kimászni abból a hatalmas szarból, (akarom mondani az úri közönség kevéért: abból a hatalmas és büdös katyvaszból), amibe Veres Jani csicskásaként, a kommunista haverjaid belekevertek.

Nem néked áll a zászló, semmiképpen. Ugye, jogászként csak-csak képes vagy már ezt felfogni....?

Akármelyik verzió az igaz:
-Ha te, kedves barátom Helmeczy doktor akárcsak egy lépést is tettél EGY DROGÜZLET BÁRMILYEN MÓDON VALÓ LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, bűnsegéd vagy. Mindegy mi lett volna az akció célja. Kábítószerrel való visszaélés a cselekmény (alap) minősítése. Ugye, kedves "tanult barátom"...?

-Ha meg, még feljenlést is tettél, - ahogyan állandóan állítgatod, -akkor meg megvalósult a hamis vád büntetőjogi alapesete is. ("Aki, a HATÓSÁG ELŐTT VALAKIT BŰNCSELEKMÉNY ELKÖVETÉSÉVEL HAMISAN MEGVÁDOL, SATÖBBI....). Ez történt, "tanult barátom". De, nem én mondom. Az ügyészek ennyire "gehók, vazze"....!

Majd meglátod, kedves "tanult barátom", mindenki remekül kijön majd a szarból, csak te maradsz benne.

Az a baj, kedves Helmeczy, te még most is naivul bízol a megbízóidban. Pedig Szolzsenyicin, a Nobel -díjas orosz író már régen nagyon plasztikusan és pontosn jellemezte ezt az embertipust:
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

Mostanság, Szolzsenyicin halála kapcsán rengetegen idézik ezt, a kommunistákról alkotott véleményét.

Hát polgártársak.
El kellene gondolkodnunk ezekről a szavakról, legalább...Vagy, megyünk a levesbe megint, mint mindig, kedves barátaim.....???

Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását