2024. április 28. - Valéria

Kar- és könyöktörtést szenvedett Morgan Freeman

Kar-és könyöktörést, valamint kisebb vállsérülést szenvedett Morgan Freeman, aki vasárnap éjjel szenvedett súlyos közúti balesetet charlestoni otthona közelében. Donna Lee, a színész szóvivője közölte, hogy a műtét előtt álló színész hangulata jó és bízik
2008. augusztus 5. kedd 16:15 - Hírextra
A 71 éves Oscar-díjas színészt egy memphisi országúton érte a baleset helyi idő szerint valamivel vasárnap éjfél előtt. Az illetékes útfelügyelet tájékoztatása szerint a Freeman által vezetett autó leszaladt az útról, többször megpördült, majd egy árokban landolt. A színészt és utasát, Demaris Mayert, aki az autó tulajdonosa, fémvágóval szabadították ki a roncsok közül, majd mentőhelikopterrel szállították őket a legközelebbi, 145 kilométerre északra fekvő memphisi Regional Medical Center kórházba.

Az illetékes hatóságok megállapították, hogy Freeman bizonyosan nem fogyasztott sem alkoholt, sem kábítószert, ugyanakkor az útfelügyelet munkatársa, Ben Williams őrmester elképzelhetőnek mondta, hogy a színész elaludt a volánnál.

A baleset szemtanúja, az elsőként a helyszínre érkező Bill Rogers elmondta: vasárnap éjjel rosszak voltak az útviszonyok, egy, a balesetet nem sokkal megelőző vihar miatt vizes volt az út. A szemtanú hozzátette, hogy Freeman, miután magához tért újra és újra feltette ugyanazokat a kérdéseket: "Túl gyorsan hajtottam? Lefekhetek a földre? Mindenki jól van?"

A kórház szóvivője szerint Freeman állapota súlyos, de ennél többet nem árult el.
A memphisi születésű színész 2005-ben kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat Clint Eastwood Millió dolláros bébi című filmjében nyújtott alakításáért. Ezt megelőzően háromszor jelölték a filmszakma legrangosabbnak tartott kitüntetésére: 1987-ben A hamis riport, 1990-ben a Miss Daisy sofőrje, 1995-ben pedig A remény rabjai című moziért. A népszerű és igen foglalkoztatott színész a világszerte most debütáló, Batman legfrissebb és legsötétebb kalandjait bemutató Sötét lovag című filmben is látható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását