2024. április 27. - Zita

Megkerült az evező

Megkerült Janics Natasa kajaklapátja, mely egy hétfőn este Szegeden nyílt olimpiai kiállításról tűnt el - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t kedden.
2008. augusztus 5. kedd 16:21 - Hírextra
Pál János elmondta, a fekete karbonlapátot, melynek a tárlat megnyitóját követően veszett nyoma, egy szegedi középiskolás találta meg a kiállítás helyszínének közelében még hétfőn este.

A fiú hazavitte az evezőt, majd amikor kedden reggel hallotta a rádióban, hogy a rendőrség keresi a sporteszközt, telefonált a kapitányságra, majd bevitte oda azt, melyet azonosítottak, és átadtak Petrovics Kálmánnak, a Démász-Szeged Vízisport Egyesület vezetőjének - közölte az alezredes.
A rendőrség az ügyben megkezdett büntetőeljárást megszüntette - tette hozzá.

Az újkori nyári olimpiák 112 éves történetét bemutató, a Somogyi-könyvtárban hétfőn este megnyílt tárlaton a Pekingben K-2 és K-4 500 méteren induló kétszeres olimpiai bajnok Janics Natasa és a C-1 500 és 1000 méteren induló olimpiai bronzérmes Vajda Attila hajóját állították ki. Janics Natasa kajakját és lapátját csupán néhány perccel a megnyitó előtt helyezték el a kiállítótérben, mivel a kiváló sportoló még egy órával korábban edzett velük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását