2024. május 3. - Tímea, Irma

Segítséget vár a rendőrség a kiürítésnél

A rendőrség arra kéri azokat, akik a kiürítésre váró ferencvárosi részben laknak, és otthonában egyedül lévő gyermekről, idős, magatehetetlen vagy mozgásában korlátozott emberről van tudomásuk, személyesen vagy a segélyhívószámokon kérjék a rendőrség segí
2008. július 29. kedd 15:06 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd délutáni közleményében azt kéri a IX. kerületi Vaskapu utcában talált bomba miatt kiürítendő területen lakókat, hogy ha lakásukban egyedül lévő emberekről van tudomásuk, rövid időn belül menjenek oda, és az ott intézkedő rendőrökkel együttműködve segítsék a kiürítést. Ha nem tudnak a helyszínre menni, hívják a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót.

A helyi védelmi bizottság elnökének tájékoztatása szerint a kiürítés várhatóan kedd délután 16 órára fejeződhet be, és a mintegy kéttonnás világháborús bomba hatástalanításához csak azután kezdhetnek hozzá a tűzszerészek. A rendőrség közölte azt is, hogy a térség felett teljes légtérzárlatot rendeltek el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását