2024. május 2. - Zsigmond

Elzárták a vizet, kikapcsolták az áramot

Elzárták a vizet és lekapcsolták az áramot a Ferencvárosban a Mester utca és a Vágóhíd utca által határolt területen - közölte Bánsághi Tamás, a kerület alpolgármestere kedden kora délután az MTI-vel.
2008. július 29. kedd 15:06 - Hírextra
A szakemberek már dolgoznak a gáz elzárásán is - tette hozzá, hangsúlyozva: a lakosokat feltétlenül tájékoztatni kell ezekről a lépésekről, hogy fel tudjanak készülni arra, milyen problémákkal szembesülhetnek, amikor a lakásukba visszatérnek.

Előfordulhat, hogy mire hazaérnek, kiolvad az emberek a hűtője, és vizük sem lesz, hogy mosakodjanak vagy elmosogassanak - emelt ki néhányat a lehetséges gondok közül.
A BKV hamarosan megszünteti járatait az érintett városrészben. A tűzszerészek előreláthatóan négy órakor kezdhetnek hozzá a munkájukhoz - jelezte.

Szentes György, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője elmondta: a Telepy utcai általános iskolába 225-an érkeztek, közülük eddig hatvanan voltak olyan állapotban, hogy igénybe kellett venniük a tábori ágyakat. A Bakáts téri általános iskolában jelenleg 120-an vannak, de a létszám ott is folyamatosan nő.

Illés Hilda, a BRFK Kommunikációs Osztályának helyettes vezetője elmondta: a kitelepítések során nem történt semmilyen atrocitás, senki nem tiltakozott az intézkedés ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását