2024. május 17. - Paszkál

Átverte rajongóit Chuck Berry

Kétségbeesésbe taszította spanyolországi rajongóinak ezreit Chuck Berry, a 81 esztendős amerikai rocklegenda, aki a Costa del Solon fekvő Esteponában meghirdetett, múlt hét végi koncertjét egy órával annak kezdete előtt minden indoklás nélkül váratlanul l
2008. július 29. kedd 15:05 - Hírextra
A dél-spanyolországi fürdőhely bikaviadal-arénájában szombat este az énekes mintegy három és fél ezer rajongója gyűlt össze, hogy meghallgassa kedvencét és a vele együtt fellépő John Mayall blueszenészt. A repülőtéren két limuzin várta a sztárokat.

Azonban hiába vártak rájuk, sőt Chuck Berry az egy nappal később, az észak-spanyolországi León közelében tervezett koncertjét is lemondta.

A visszalépés oka hírek szerint nem a rocknagypapa egészségi állapotában keresendő, hanem abban a viszályban, mely a zenész és Manchesterben élő lánya között bontakozott ki. Berry előzőleg ebben a városban lépett fel, és koncertjei között a brit autópályákon 200 kilométeres sebességgel száguldozott, amit lánya végül megelégelt.

A veszekedés a rocksztárt annyira felbőszítette, hogy Spanyolország helyett inkább hazautazott az Egyesült Államokba. Két évvel ezelőtt Berry ott még egy Cadillackel utazgatott koncertről koncertre. A spanyol rendezők kártérítésért perlik a rockzenészt, aki már előre 72 ezer euró gázsit kapott tőlük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását