2024. május 12. - Pongrác

Menetjegy-visszatérítés a késések miatt

A MÁV-START Zrt. a kezelési költség levonása nélkül téríti vissza azon utasok menetjegyének árát, akik a Budapest-Kelenföld és Budafok-Háros állomások között leszakadt felső vezeték által okozott késések miatt még indulás előtt lemondanak az utazásról - k
2008. július 29. kedd 15:40 - Hírextra
A belföldi és a Magyarországon váltott nemzetközi menetjegyekre, helyjegyekre, valamint pótjegyekre vonatkozó visszatérítési igényt a MÁV-START Zrt. pénztáraiban nyújthatják be az utasok szerda éjfélig.

Budafok-Háros és a Kelenföldi pályaudvar között kedd reggel hat órakor az egyik vágány felett leszakadt a felső vezeték, emiatt a pályaudvaron elromlott a biztosítóberendezés, és az érintett vonalakon kisebb-nagyobb késéssel közlekedtek a vonatok.

A IX. kerületben talált második világháborús bomba miatt kedd délután le fogják zárni az összekötő vasúti hidat (Lágymányosi híd), amely érinti a Budapest-Kelebia vonalat, és szünetel a forgalom a Ferencvárosi pályaudvaron.

A közlemény szerint a híd lezárásáról, valamint a vasúti forgalom szüneteltetéséről a tűzszerészek, illetve a rendőrség szakemberei döntenek majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását