2024. május 12. - Pongrác

Elterelik a forgalmat

Megkezdődött a forgalom elterelése a főváros IX. kerületének abból a körzetéből, ahol kéttonnás második világháborús bombát találtak - közölte Béres László ezredes, a kerület rendőrparancsnoka kedden délelőtt az MTI-vel.
2008. július 29. kedd 10:51 - Hírextra
A rendőrparancsnok, aki a Vágóhíd utcai tűzoltóságon tartott eligazítást a ferencvárosi terület lezárásában, illetve a kiürítésben részt vevő mintegy 650 személynek, köztük rendőröknek, polgárőröknek, hangsúlyozta: a lezárt területre senkit nem engednek be.

Bánsági Tamás alpolgármester, a védelmi bizottság elnöke az MTI-nek elmondta: a terület lezárásában és kiürítésében négyszáz rendőr vesz részt. A kiürített területen a lakásokat és a hátrahagyott javakat rendőrök őrzik, amennyiben arra szükség lesz, a Készenléti Rendőrség állományából, illetve más kapitányságokról is vezényelnek át rendőröket a helyszínre. Közölte, a lakosság és a sajtó tájékoztatását a védelmi bizottság magához vonta.

A kéttonnás második világháborús bombát hétfőn találták a Vaskapu utca 41. szám alatti telken, egy régi malomépület bontásakor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását