2024. április 29. - Péter

A first lady sztárokkal szexelt

Új lemezén a drogokat dicsőíti és több tucat hódításával kérkedik a First Lady. Egész Franciaország egyetlen kérdést firtat jelenleg: vajon túloz, kérkedik vagy szépít Carla Bruni, amikor harminc hódításáról énekel?
2008. július 27. vasárnap 08:38 - Hírextra
Még mindig gyerek vagyok – 40 évem és 30 szeretőm ellenére is. Szabad fordításban valahogy így szól a First Lady egyik dalszövege.

- Túloztam – mosolyodott el az ex-topmodell, mikor az igazságról kérdezték. – Csupán arról van szó, hogy a 30 sokkal jobban hangzik, mint a 15. Ha dalszöveget írok, nem teljesen úgy adom vissza a dolgokat, ahogy azok valójában történtek. Inkább amolyan életszemlélet ez – mentegetőzött a francia köztársasági elnök felesége.

Carla ismert hódításai között egyébként legalább 15 híresség szerepel, többek között Mick Jagger, Donald Trump, Karl Lagerfeld és Eric Clapton is. Ha a sztárokat így falja, akkor nehéz elhinni, hogy csupán alig egy tucat férfival volt dolga a hölgynek.

Egy másik dalszövegben pedig – nem éppen elnökfeleséghez illő módon – a drogokhoz hasonlítja a szerelmet. Te vagy az anyagom, halálosabb, mint az afgán heroin, veszélyesebb, mint a kolumbiai hó – énekli Sarkozyné. Nos, mondanunk sem kell, hogy hazájában mekkora botrányt kavart a művészinek szánt hasonlat.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását