2024. május 4. - Mónika, Flórián

Idén is nyári egyetem

Idén negyedik alkalommal rendezi meg nyári egyetemét a Balassi Intézet és a Kodolányi János Főiskola, az augusztus 15-ig tartó egyre népszerűbb magyar nyelvi képzésre az európai országok mellett Egyiptomból, Japánból, Izlandról és Vietnamból is érkeztek h
2008. július 23. szerda 07:32 - Hírextra
A résztvevők kezdő, középhaladó és haladó szinten tanulhatják a magyar nyelvet. Emellett előadások és tanulmányi kirándulások során ismerkedhetnek meg a magyar kultúrával.

A magyar nyelvi képzést hungarológiai előadások egészítik ki. A résztvevők, előadásokat hallgathatnak Magyarország történelméről, zene- és képzőművészetről, sajátos helyzetéről Kelet-Közép Európában. Természetesen megismerkedhetnek a magyar gasztronómiával és borkultúrával is.

A hungarológiai program szerves részeként múzeumokban, fesztiválokon és tanulmányi kirándulásokon szerezhetnek maradandó élményeket az előadások témájául szolgáló magyar kultúráról - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását