2024. május 3. - Tímea, Irma

Nincs döntés BKV vezérigazgató ügyben

A fővárosi önkormányzat SZDSZ-frakciója kedden délután áttekintette a BKV vezérigazgatói posztjára meghirdetett, a tervek szerint egy hét múlva záruló pályázat elbírálásával összefüggő kérdéseket, de semmilyen döntést nem hozott ez ügyben - tudta meg az M
2008. július 22. kedd 21:33 - Hírextra

Tájékoztatásuk szerint Tóthfalusi Györgynek, a háromfős bírálóbizottság liberális delegáltjának ismertetéséből kiderült, hogy a tizenhárom pályázóból négy-öt olyan jelentkező van, akinek megfontolásra érdemes a pályázata. Konkrét neveket a bizottság tagja nem közölt, csupán arról szólt, hogy Kerényi Lászlóval, a főpolgármesteri hivatal közlekedési ügyosztályának vezetőjével közösen már meghallgatták a legígéretesebb pályázókat. Somlyódy Csaba (MSZP), a bírálóbizottság harmadik tagja szabadsága miatt nem vett részt a bírálati folyamatban eddig - hangzott el.


A frakció tagjai szerint azért sem lett volna szerencsés, ha most állást foglalnak valamelyik jelölt mellett, mert ez ügyben a két koalíciós partnernek közös álláspontot kell kialakítania.


A politikusok elmondták azt is, új helyzetként értesültek arról, hogy az MSZP már nem Kocsis Istvánt, az MVM korábbi vezérigazgatóját, hanem Balogh Zsoltot, a BKV megbízott vezérigazgatóját preferálja. Reális lehetőségként említették az SZDSZ-frakció tagjai azt a megoldást, hogy a jövő héten kedden elnapolja döntését ez ügyben a gazdasági bizottság, s meghosszabbítják a pályázatok elbírálásának idejét.


A fővárosi MSZP-frakció ülése -, amelyen a képviselőcsoport kialakítja álláspontját a BKV vezérigazgatói pályázatával kapcsolatban - még tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását