2024. június 1. - Tünde

Torgyán támogatja az előrehozott választásokat

A választóknak valós alternatívát kínáló politkai erő lesz a következő országgyűlési választásokon a Megújuló Magyarországért Mozgalom a szervezet vezetője, Torgyán József szerint.
2007. március 14. szerda 16:00 - Hírextra
Torgyán József szerdán, a "párt zászlóbontása" előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: az MSZP-SZDSZ koalíciót bukott politikai erőnek tekinti, de úgy gondolja, hogy a Fideszt sem fogadják el igazán a választók, ezért alakították meg a Megújuló Magyarországért Mozgalmat. Torgyán József támogatná, hogy előrehozott választások legyenek az országban.

A Megújuló Magyarországért Mozgalom alapvetően a kisgazda hagyományokra épít, de szükségesnek tartják, hogy nyissanak az "intellektuellek és a fiatalok" felé - tette hozzá Torgyán József. Az egykori kisgazda pártelnök szerint azért kellett új néven mozgalmat alapítania, mert a kisgazda szóból szitokszót csináltak, amit részben a sajtó hibájának tart, holott a Független Kisgazda Párt volt a legtisztességesebb, leginkább korrupciómentes párt.

Torgyán József élesen bírálta a kormányt, szerinte ugyanis Magyarországnak nincs valós külpolitkája, mert Külügyminisztérium van, de Göncz Kingát nem tekinti külügyminiszternek, ahogyan szerinte az MSZP-SZDSZ kormány sem. Torgyán ugyancsak kritizálta az országban jelenlévő multinacionális tőkét, amely szerinte zsákmánynak tekinti az országot és 100 milliárdokat von el a költségvetésből.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását