2024. április 25. - Márk

Nem lenne indokolt

Az Oktatási Hivatal nem talált olyan törvénysértést vizsgálata során, amely indokolná a Montessori Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola idei érettségi vizsgaeredményeinek kétségbe vonását vagy megsemmisítését - közölte Bakonyi László
2008. július 21. hétfő 10:17 - Hírextra
A Montessori Alapítványi Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola idei érettségi vizsgájával kapcsolatban három szülő élt bejelentéssel az Oktatási Hivatalnál, kifogásolva a lebonyolítás körülményeit és az intézmény működését - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az Oktatási Hivatal a vizsgálata során meghallgatta a szülőket, a pedagógusokat, az intézmény vezetőjét és az érettségi vizsgabizottság elnökét is. A panaszos szülők a vizsgálat folyamatában részt vettek, és a keletkezett iratokba is betekinthettek.

Az eredmények alapján az Oktatási Hivatal nem talált olyan törvénysértést, amely indokolná az érettségi vizsga eredményeinek megkérdőjelezését vagy megsemmisítését.

Az intézmény működésének ellenőrzése ugyanakkor még folyik - tették hozzá. A Csepel.info portálra június 25-én került fel egy írás, amelyben név nélkül nyilatkozó szülők azt állították: kivételeztek Gyurcsány Ferenc kormányfő fiával az írásbeli és a szóbeli érettségi vizsgán is.

Daróczi Dávid kormányszóvivő akkor az MTI-nek visszautasította az állítást. Az Oktatási Hivatal azonnali vizsgálatot indított a hatáskörébe tartozó kérdésekben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását