2024. április 29. - Péter

Lola jövője saját kezében

Az énekesnő továbtanulási terveiről mesélt Horváth Évának és Kinter Oszkárnak. Az énekesnő elárulta, nemrégiben leérettségizett. És bár a reál tárgyakból nem remekelt, azért szerzett egy-két igazán jó jegyet is.
2008. július 16. szerda 06:50 - Hírextra
Bár karrierje miatt nehezen haladt a középiskolai tanulmányaival, szerencsésen utolérte magát, és a vele egy korúakkal szinte együtt tette le a záróvizsgákat. Az érettségi után Lola a továbbtanulásra koncentrál. Három helyre is beadta a jelentkezését, de mivel az élet több területe is komolyan érdekli, a lehető legkülönbözőbb szakokat pályázta meg.

- Érdekel a kommunikáció, a média, a reklámszakma de a jövőben a színház világa is szóba jöhet. – magyarázta, majd hozzátette, a nyelvtanulás is megfordult már a fejében.

Apukája és a család többi tagja egyaránt támogatják elképzeléseit. Bár aggódtak a kis Lola jövőjéért, mára teljesen megbíznak döntéseiben és mindenben segítik amiben tudják. Ami a karriert illeti, az énekesnő úgy gondolja, teljesen össze tudja egyeztetni a világot jelentő deszkákat az iskolapaddal.

- Eddig is megoldottam valahogy, remélhetőleg most is menni fog.

Végül a nyári tervek is szóba kerültek. Lola nem tervez hosszabb nyaralást, de abban biztos, Balaton közeli fellépései miatt biztosan jut ideje egy kis strandolásra. Meglepetést is tartogat a forró évszak végére: mint megtudtuk az énekesnő vendégként lép majd fel Fenyő Miklóssal, ahol több duett és közös produkció is műsorra kerül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását