2023. október 3. - Helga

Szóváltás az újság és a színész között

Egy San Franciscó-i újság éles nyelvű cikkben foglalkozott a hírességek és diktátorok kapcsolatával, ezen belül a venezuelai elnökhöz fűződő barátságukkal, ezért a lapnak küldött válaszlevelében Sean Penn filmszínész sem tett féket a nyelvére.
2008. január 16. szerda 16:18 - Hírextra

A filmsztár szerint a San Francisco Chronicle "egyre jobban elhülyül", és Hugo Chávez különben sem diktátor, hanem demokratikusan megválasztott vezető.

A napilap kedden publikálta Penn felháborodott válaszát. A szerkesztő nem vette a szívére a kritikát, "nagy színésznek és nagy rendezőnek" nevezte Pennt.

"Az emberek rengeteg dolog miatt felhúzzák magukat, különösen manapság, ezekben az időkben; valahogy ki kell engedniük a gőzt. Több mint boldogok vagyunk, hogy közölhettük a levelét" - írta a szerkesztő.

Az elismert filmes egyébként korábban jó kapcsolatokat ápolt a lappal, így 2005-ben ott jelent meg öt folytatásban iráni élményeinek leírása.

Penn tavaly augusztusban járt magánlátogatáson Cháveznél, hogy személyesen tájékozódjon a közép-amerikai ország helyzetéről és kifejezze szembenállását a Bush-adminisztráció politikájával.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását