2024. április 24. - György

Saját rakétával lövöldözött

Az izraeli rendőrség letartóztatott egy zsidó telepest, akiről a sajtó azt feltételezi, hogy házi készítésű rakétával lőtte a palesztinokat a Jordán folyó megszállt nyugati partján.
2008. július 13. vasárnap 18:38 - Hírextra
A rendőrség vasárnap azt megerősítette, hogy fegyverekkel kapcsolatos vétségért tartóztatta le szombaton a húszéves férfit, de azt nem, hogy tényleg kilőtt rakétákat. Palesztin forrás szerint egy héttel korábban három robbanó szerkezet - 20-25 centiméteres csőbomba - csapódott be Burin falu külterületére és Náblusz közelébe. Sérülést vagy kárt nem okoztak. Ha igaznak bizonyul a dolog, ez lesz az első eset, hogy izraeli lakosok rakétával lőnek palesztinokat. Fordítva ez szinte naponta megtörtént, mielőtt június 19-én tűzszünetet nem kötöttek a felek a Gázai övezetben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kohn Roth Béla Manó
2008. szeptember 27. 07:22
Igen, ez a videó rólunk, vagyis a mi katonáinkról szól. De ha nem regisztráltál a You Tube-n, akkor nem tudod ezt megnézni. Regisztrálj, megéri! ;)
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. szeptember 27. 05:03
http://www.youtube.com/watch?v=J9-kK5fw-ic
aser
2008. szeptember 26. 22:21
Hát ez tényleg felháboritó!Visszalő egy zsidó,mig a többi békésen üldögél a bunkerjében,és várja ,hogy mikor esik a fejére a bomba!
Gyorsan le kell tartóztatni! Mert mit szól a világ?A zsidók csak türjék,hogy legyilkolják őket,ezt megszokták már a HOLOKAUSZT alatt is!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását