2024. április 29. - Péter

Kinevezték az új portugál kapitányt

Carlos Queirozt hivatalosan is kinevezték a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, ahogy ezt már több helyi lap prognosztizálta a múlt héten.
2008. július 12. szombat 06:32 - Hírextra
"Nagyon büszke és meghatott vagyok, hogy visszatérhetek és ismét a hazámat szolgálhatom" - mondta az eddig a Manchester United másodedzőjeként ténykedő szakember, aki korábban irányította a Real Madrid csapatát is.

Queiroz azt a Luiz Felipe Scolarit váltja a kapitányi poszton, aki öt és fél év után, a júniusi Európa-bajnoki búcsút követően köszönt el Portugáliától, s írt alá a Chelsea-hez. Az 55 éves szakember négy esztendőre szóló, s korábbi sajtóértesülések szerint évi 1,1 millió eurós fizetést garantáló szerződést kötött a szövetséggel.

A portugál együttes Scolarival négy éve Eb-döntős volt, míg 2006-ban negyedik helyen zárt a világbajnokságon, idén ugyanakkor már a negyeddöntőben búcsúzott a kontinensviadaltól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását