2024. május 4. - Mónika, Flórián

Egyre többen az olimpián

Nagy Péter és Bernek Péter révén újabb két fővel bővült a magyar pekingi olimpiai csapat, mivel 200 méter gyorson mindketten teljesítették a B szintet a Komjádi uszodában zajló úszó ob pénteki délutáni programjában.
2008. július 11. péntek 23:46 - Hírextra
A 200 méter gyorsra versenyen kívül került sor, amolyan hivatalos csúcsdöntési kísérletként volt aposztrofálva, de valójában az volt a célja, hogy Nagy és a mindössze 16 éves Bernek teljesítse a szintet, s ezáltal tagjai lehessenek a pekingi 4x200 méteres gyorsváltónak.

Ennek érdekében Kis Gergő és Cseh László szállt velük vízbe, hogy "húzzák" őket, s a kezdeményezés sikerrel járt, ugyanis mindketten az 1:52.53 másodperces B szinten belül teljesítették a távot.

Érdekesség még, hogy az Athénban ezüstérmes Gyurta Dániel a 200 m mell selejtezőjében 2:11.15 perccel csapott célba, s ez igen kiemelkedő idő azt figyelembe véve, hogy több más számban is rajthoz állt a nap folyamán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását