2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kis melóhelyi etyepetye

Sokak vágya, és sokak perverzitása. Mit szabad és mit nem? A munkahelyi szex mindig megmozgatta mindkét nem fantáziáját.. Az izgalom áthatja az office-orgiákat, veszély, vagy éppen a főnök leselkedik, de ki ne élvezne egy jó orgazmust, egy olyan helyzetbe
2008. július 11. péntek 07:06 - Hírextra
Az ember a munkahelyén eleget stresszel, a feszültséget pedig a szexszel lehet a legjobban levezetni. Főnök, beosztott, vagy csak egy kolléga, a két nem között mindig felüti a fejét a szexuális vágy, sokan ezt ki is használják.

A mosdóban, egy eldugott lépcsőfordulóban, a tárgyalóteremben, vagy akár egy irodában, esetleg a főnök íróasztalán, amikor már mindenki hazament. A XXI. században élünk, amikor nem ismerünk tabukat és korlátokat, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

Egy dologra érdemes figyelni, a kamerára. A modern technika újítása a mindenhol jelen lévő biztonsági rendszer, de ezt is át lehet hidalni. Figyelni kell, mit vesz és mit nem, és ha egy igazi férfivel van dolgunk, még hatástalanítani is tudja.

Csak óvatosan a kiszemelttel, hiszen ha kifogjuk az iroda legpletykásabb emberét, gyorsan véget vethetünk karrierünknek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását