2024. május 9. - Gergely

Leleplezték Ernyey Bélát

Két dühös hölgy rejtett kamerával leplezte le a sármos színészt.
2008. április 25. péntek 11:57 - Hírextra
Ernyey Bélát csőbe húzták! A sármos színész a jelek szerint már az interneten is hódít. Egy társkereső oldalon keresi partnerét, pontosabban partnereit! A szálak ugyanis összeértek: Ernyey két barátnőnek csapta egyszerre a szelet. A lányok összefogtak, és rejtett kamerával rögzítették, hogyan is udvarol a modern kori Casanova.

Elképesztő sztorival jelentkezett egy olvasó az egyik napilapnál. Önmagát 45 éves férfinak leírva "Örömkirály" néven keresi leendő társát az egyik internetes portálon Ernyey Béla! "Hála istennek jóképű és sikeres férfivá váltam, amiről személyesen is meggyőződhetsz, ha akarsz." -írta magáról.

Ernyey egyszerre több lánynak is udvarolt, akik közül ketten nagyon jó barátnők.

- Amikor ez kiderült, és láttuk, hogy szinte ugyanazzal a módszerrel, szavakkal, versekkel udvarol nekünk, nagyon mérgesek lettünk és átvettük az irányítást - mondta a lányok egyike. - Napokig könyörgött a telefonban, hogy találkozzunk, így egyikünk igent mondott, de a randit kamerával rögzítettük. A felvételek tanúsága szerint valóban Ernyey Béla jelent meg a randevún.

A lányok azt is elárulták, a jelek szerint Ernyeyt az sem zavarta, hogy nem az a lány ül vele szemben, aki a képeken szerepel az interneten.

- Mondtam neki, hogy ő sem 45 éves, így ennyit én is megengedhetek magamnak. Így is végtelenül kedves volt. Pontosan érkezett, elegánsan volt felöltözve, és egyfolytában udvarolt, a kezemet, arcomat simogatta, miközben elmesélte, hogy egy éve elvált, és nemrég volt egy kapcsolata egy 29 éves lánnyal. Talpig úr volt, és kulturált. A végén pedig meg is akart csókolni, de mondtam neki, hogy az első randin nálam ez tabu - tette hozzá a lány.

A sármőr, mivel nem tudta a lány számát, arra kérte, jelentkezzen.

Ernyey Béla zavarba jött, amikor szembesítették a sztorival.

- Párkapcsolatban élek, az egyik közösségi portálon ez ki is van írva, és kép is van fent a kedvesemről - mondta ártatlanul.

Akkor viszont mit szól majd a leleplező fotókhoz a kedves...?
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását