2024. május 2. - Zsigmond

Sámánokban jók vagyunk

Növényt eszik, zarándokol, szabad idejében pedig embereket gyógyít. A perui sámán kilenc éve költözött hazánkba. Sokáig maga sem hitt képességégeiben, ám egyik mestere felnyitotta szemét és mára már saját rendelővel büszkélkedhet.
2008. július 11. péntek 07:09 - Hírextra
- A sámánt azért keresi fel valaki, mert rosszul érzi magát, vagy ha az orvosa már ne tud rajta segíteni – mondta Jaime a Fókusz riporterének.

Napi rendszerességgel tart gyógyító szertartásokat, ahol sokkolja magát a tudat befolyásolásának ősi hagyományai szerint. A tudatsokk után pedig különböző eszközöket használ, hogy földöntúli tanácsadóival a páciens gyógyulása érdekében kommunikálhasson. Alkalmi beszélgetőtársai néha démonok is lehetnek, mivel a sámán egy varázsló, aki egyszerre társaloghat a jó és rossz szellemekkel is.

A kezelésen betörnek a páciens aurájába, hogy megtisztítsák a félelmeitől, és a negatív energiáitól.

- Miért van szüksége az európai embereknek a kecsua tanítómesterekre? Mert mindenki ideges, mérges, boldogtalan, tele van problémákkal. Én nem vagyok ideges, szomorú, boldogtalan. Megszabadítom őket problémáiktól, persze ha ők is akarják.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását