2024. május 11. - Ferenc

Vassvillával támadt rendőrre

Vasvillával támadt az intézkedő rendőrökre egy lovas kocsin ülő férfi a Zala megyei Zalakomárban szerdán este; Galamboknál a 7-es főút kereszteződésénél pedig - ugyancsak szerdán este - egy a rendőrnek el kellett ugrania a jelzése ellenére tovább haladó s
2008. július 10. csütörtök 12:20 - Hírextra
Csizmazia Péter hozzátette: Zalakomárban a rendőrök intézkedés alá akartak vonni egy lovas kocsit hajtó férfit és két utasát. A férfiak ellenszegültek, egyikük vasvillával támadt a rendőrökre, amit a rendőrök csak figyelmeztető lövés leadásával tudtak megfékezni.

A sajtóreferens a Galambok környékén történt incidensről elmondta, hogy bejelentés érkezett, miszerint a miháldi presszóban többen megtámadták a kocsmárost és cigarettát vittek el.

Az öt férfi személygépkocsival Galambok irányába hajtott, amikor a helyszínre küldött rendőrök a 7-es főút kereszteződésénél megkísérelték az autót megállítani. A gépkocsi a rendőri jelzés ellenére továbbra is a rendőr felé haladt, akinek el kellett ugrania az autó elől.

Ezt követően a rendőrök figyelmeztető lövést adtak le. Még az éjszaka folyamán elfogták és őrizetbe vették az öt férfit.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a figyelmeztető lövések leadása mindkét esetben jogszerű és szakszerű volt. Az ügyet átadták a vizsgálat lefolytatására illetékes Zala Megyei Nyomozó Ügyészségnek - közölte Csizmai Péter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását