2021. szeptember 22. - Móric

Álrablás a bisztróban

Rablásról tett bejelentést egy kenderesi bisztró pultosa a rendőrségen; az intézkedés során azonban gyorsan kiderült, hogy bűncselekmény nem történt, azt csak színlelték a "sértett" és barátai.
2009. április 9. csütörtök 16:06 - HírExtra
A 22 éves férfi azt állította, hogy három ismeretlen személy szerda hajnalban veréssel fenyegette meg, amennyiben nem adja át a bevételt - mondta el az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A pultos beszámolt arról is, hogy a fenyegetés hatására közel 200 ezer forintot átadott, ennek ellenére a rablók többször megütötték és megrugdosták, majd elmenekültek a helyszínről - tette hozzá Szabó Zita százados.

Tájékoztatása szerint azonban az intézkedés során hamar kiderült, hogy a férfinak anyagi gondjai voltak, és úgy gondolta, ha rablást színlelnek, pénzhez juthat. Kitervelte, hogy megkéri pár barátját, álcázzák rablásnak a dolgot, így átadja a bevételt, amit később visszakap, és rendezi pénzügyi problémáit.

Az ügyben sikkasztás miatt indult eljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását