2024. április 24. - György

Újra dübörög a Balaton Sound

Csütörtökön veszi kezdetét Zamárdiban a második alkalommal megrendezett Balaton Sound Fesztivál, amelynek programjában számos külföldi világsztár is szerepel, igaz, José Padilla ismét lemondta a bulit. A tavalyi rendezvény 32 ezres látogatószáma után az i
2008. július 10. csütörtök 07:06 - Hírextra
A négynapos Balaton-parti fesztivál tavaly sikerrel mutatkozott be a nagyközönségnek, így ha lehet, az idei esztendőre még erősebb mezőnyt "raktak össze" a szervezők. A fesztivál egyik húzóneve az angol Fatboy Slim, akit az elektronikus zene magyar kedvelői bizony évek óta "követelnek".

Szintén a nagyszínpad egyik fő szenzációja lesz a brit Massive Attack, amely sokak szerint a legjobb trip-hop banda.

Ugyancsak a fesztivál vendége lesz a holland Armin Van Buuren, akit 2007-ben a világ legtekintélyesebb magazinjai az év DJ-jének választottak, valamint David Guetta, akit ugyancsak a világ elsőszámú kedvencei között jegyeznek, hazánkban a World Is Mine című dalával vált ismertté.

A 2007-es, betegség miatt elmaradt fellépést az idén pótolta volna az ibizai Café del Mar rezidens lemezlovasa, José Padilla, aki tavaly személyesen hívta fel a szervezőket és tett ígéretet az idei visszatérésre.Azonban a sztár idén is megbetegedett. Mivel orvosai nem engedték el a kórházból, az utolsó pillanatban ismét lemondta fellépését. A szervezők tájékoztatása szerint az ibizai művész videoüzenetben fog bocsánatot kérni a magyar közönségtől.

A Balaton partján fellép a Buscemi, a B52's, Nicola Conte és LTJ Bukem is.
Forrás: kulturpart.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását