2021. február 26. - Edina

Sztárok a Hegyalján

A Cool Tv stábja megérkezett a Hegyalja fesztiválra, ahol rögtön óriási buliba csaptak. Televíziónk vidéki főhadiszállását Müller Attila segítségével jártuk körbe és mutattuk be nézőinknek, majd Zimány Linda vette át a szót, hogy vendégeinket, Barbee-t és
2008. július 10. csütörtök 07:09 - Hírextra
Mark meg is ragadta az alkalmat, hogy gratuláljon egykori kedvesének műsorvezetői sikereihez, majd fesztiválélményeiről mesélt.

Megtudtuk, bár tetszik neki a tokaji hangulat, sajnos nem maradhat végig. Az élményt egy másik nyári fesztiválon pótolja majd, ahova jó bartátjával, az Anti Fitness Club frontemberével, Tomival megy majd.

- Sátorozni biztosan nem fogok és a szétcsúszás sem esélyes.

Az ifjú énekes rajongóitól sem tart, mint mondta, a kikapcsolódásban sohasem zavarják.

Ezután Barbee is színt vallott. Elárulta, szerencsére szülei már 14 éves kora óta elengedik fesztiválozni sőt, többször volt már sátorozós túrákon barátaival.
Ha már a sátor említésre került, rögtön tesztnek vetettük alá vendégeskedő dalospacsirtáinkat, és az előkészített tábori felszerelésinket kellett legjobb tudásuk szerint összeállítani.

Mark ugyan kicsit félreértelmezte a feladatot, de Barbee szerencsére kihúzta a csávából és játszi könnyedséggel barkácsolta össze a Cool sátrat.

Végül új vendégek érkeztek a táborhelyünkre. A médiaválogatott sztárjai – Leoval, Rickyvel és Josh-al az élen – valamint Müller Atival kiegészülve egy baráti mérkőzés keretein összecsaptak a fesztivállátogatókkal és hosszas, kemény küzdelem után egy döntetlen harcoltak ki.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását