2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem nyertek Jakupcsek fiai

A Széf keddi adásában Jakupcsek Gabriella fiai mérték össze tudásukat és szerencséjüket Ágnessel és Anitával. Végül nem a fiúk, hanem az anya-lánya páros jutott be a döntőbe, a hölgyek több mint 5 millió forinttal távozhattak.
2008. július 9. szerda 07:24 - Hírextra
Bár nem nyertek, a 20 éves Marcell és három évvel idősebb bátyja, Bálint nem szomorkodnak.

- Nem volt köztünk vita ebből, elfogadtuk a helyzetet. Volt, amiben hibáztunk, volt, amiben pedig pechesek voltunk – mesélte Marcell az RTL Bulvárnak. – A másik páros nagyon szerencsésnek bizonyult, jól játszottak. Ott is maradtunk, hogy megnézzük, hogyan szerepelnek a döntőben, a végén pedig gratuláltunk nekik. A dolog érdekessége, hogy az ellenfélnek szinte minden kérdésére tudtuk a választ, de amikor hozzánk került a labda, akkor már akadozott a gépezet. Ez a Murphy törvénye…

A fiúknak nem volt konkrét tervük arra vonatkozóan, hogy mire költik el a pénzt, ha nyernek.

- Mindketten tudtunk volna vele mit kezdeni. Én félreraktam volna egy részét, a későbbi
életre gondolva, illetve az anyagi függetlenedés miatt. Az időm nagy részét Szegeden töltöm, mivel odajárok jogi egyetemre, a bátyám, Bálint is tanul még, a Testnevelési Egyetemre jár.

A fiúk nagyon jó testvérek, mindennap beszélnek egymással, és amikor idejük engedi, együtt járnak moziba, bulizni. Marcell elmondása szerint még kiskorukban sem verekedtek soha, és veszekedni sem igazán szoktak. Ha mégis vitatkoznak valamin, akkor mindketten a helyén kezelik a dolgokat. Abban is egyetértenek, hogy ha később alkalmuk adódik, ismét jelentkeznek majd valamilyen vetélkedőbe.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását