2024. február 22. - Gerzson

Ha bejutnak kapnak pénzt

Anyagilag is jutalmazza a játékosokat a magyar szövetség (MLSZ), amennyiben az U19-es labdarúgó-válogatott négy közé jut az egy hét múlva rajtoló Európa-bajnokságon.
2008. július 7. hétfő 18:06 - Hírextra
Kisteleki István MLSZ-elnök a dunavarsányi edzőtáborban tartott sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy az elődöntőért 20 millió forintot osztanának szét a futballisták között.

Az alapvető célkitűzés az együttessel szemben, hogy kvartettjében az első háromban végezzen, mert ezzel kvalifikálná magát a korosztályos vb-re.

Ezért a teljesítményért 10 millió járna. A sportvezető hozzátette, a díjazás ellenére biztos benne, hogy a tehetségeket elsősorban nem a pénz, hanem a címeres mez motiválja.

A csapat délelőtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését, amelyen 1-1-es döntetlen született a Vecsés ellen. A válogatott egyenlítő gólját Bajner Bálint szerezte.

A játékosok ezt követően szerdáig pihenőt kaptak, majd onnantól Tatán folytatódik a közvetlen felkészülés. Sisa Tibor szövetségi edző a hét végén jelöli ki szűk, 18 fős keretét a kontinensviadalra.

A magyar csapat szombaton kel útra Csehországba, ahol a csoportküzdelmek során sorrendben Bulgáriával, Spanyolországgal és Németországgal találkozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását