2024. március 29. - Auguszta

Nincs plusz pénz a minisztereknek

Bár hivatalosan még nem döntött a kormánytagok év végi jutalmazásáról Gyurcsány Ferenc, a Népszabadság úgy értesült, hogy a kormányfő az idén nem oszt plusz pénzt a minisztereinek - írta a pénteki számában a lap.
2007. november 23. péntek 08:56 - Hírextra

A Népszabadság úgy tudja, hogy a miniszteri jutalom jutalmak elmaradását elsősorban a reformok kapcsán felkorbácsolt és az ellenzék által szociális válságként jellemzett közhangulat indokolja.

Ráadásul a miniszterelnök nem kerülhette volna meg, hogy ha oszt, akkor ne adjon némi jutalmat a szabad demokrata minisztereknek is, ezt pedig a koalíciós viták miatt morcos szocialista frakció nézte volna rossz szemmel. Volt is egyfajta "leheletfinom nyomásgyakorlás" ez ügyben a frakció részéről a pártelnök-miniszterelnök felé; de állítólag több szocialista miniszter is előre kérte: ne hozza őket kényelmetlen helyzetbe a kormányfő azzal, hogy jutalmat ad nekik - olvasható a Népszabadságban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását