2024. április 19. - Emma

142 millió értékű cigit foglaltak le

Több mint 360 ezer doboz, 142 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a határrendészek a nagylaki határátkelőnél egy bolgár kamionban - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.
2008. július 5. szombat 07:24 - Hírextra
Az okmányok szerint uborkát szállító bolgár kamion néhány perccel csütörtök éjfél előtt jelentkezett belépésre a közös magyar-román határellenőrzési ponton Nagylakon - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A járművet ellenőrző határrendészek a teherautó átvizsgálása során a raklapok alatt gyanús dobozra lettek figyelmesek. Az ezt követő tételes ellenőrzés során a raktérből összesen 361.460 doboz különböző márkájú cigaretta került elő - közölte az alezredes.

A csempészett dohányárút lefoglalták, a bolgár kamionsofőr ellen visszaélés jövedéki termékkel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a román hatóságok indítottak büntetőeljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását