2024. április 28. - Valéria

Kína elzüllik?

Veszélyben vannak a kínai katonák erkölcsei: az észak-koreai határ mellett álló bázison szolgálók morálját a szaunák, karaokebárok és táncos mulatók megjelenése rombolja.
2008. július 3. csütörtök 06:43 - Hírextra
Megbabonázzák az észak-koreai határ közelében állomásozó katonákat a közelbe, Tatung városába települt bárokból, klubokból kiszűrődő "buja hangok" - írta Kínai Kommunista Párt lapjában, a People's Daily című újságban megjelent levél szerzője, egy, a bázison szolgáló tiszt.

Li Hsziang-hui szerint a támaszpont éppen azért épült az ország távoli csücskébe, hogy az ott élő katonákat ne vonja el semmi feladatuktól, ám az elszaporodott illegális szórakozóhelyek mégis hatással vannak a mentális állapotukra.

"Az egyik szórakozóhely, az Éj Mélye csupán egyetlen utcára van a bázistól!" - méltatlankodott levelében a tiszt. Mint írta, a morál annyira leromlott, hogy a bázis működtetése is meglehetősen nehézzé vált.

"Remélem, hogy az illetékes hatóságok lépnek az illegális szórakozóhelyek ügyében, és egészséges környezetet teremtenek a bázis számára, hogy a katonák újra képesek legyenek a feladatukra összpontosítani" - fűzte hozzá a párt szócsöveként ismert laphoz írt levelében Li Hsziang-hui.
Forrás: inforádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását