2024. április 20. - Tivadar

Alig kapott valamit az életéért

A várt félmillió helyett alig 400 ezer ausztrál dollárért kelt el az eBay-en egy ausztrál férfi "élete", pedig a licit 2,2 milliónál is járt. A 44 éves Ian Usher egy nehéz válás után elhatározta, hogy új életet kezd, a régit pedig minden vagyonával, a bar
2008. június 30. hétfő 12:48 - Hírextra

Az eBay internetes aukciós portálon vasárnap befejeződött licit 399 ezer 300 dollárt (57,6 millió forint) hozott az újrakezdéshez. Ez nagyjából annyi, amennyit a perthi férfi háza ér. "Kicsit csalódott vagyok a leütési ár miatt, de megcsinálom, amit elhatároztam" - mondta Usher.

A vevő kilétét nem árulta el, és azt sem, hogy pontosan mihez fog kezdeni az összeggel, amelyért cserébe a berendezéssel együtt odaadja a házát, illetve az autóját, a motorját és minden egyéb ingóságát, továbbá bemutatja a barátait és átadja a helyét a szőnyegboltban, ahol dolgozik.
Usher elmondta, hogy mindezért legalább 500 ezer dollárt remélt, és olyan érdeklődő is volt, aki 2,2 millió dollárt (321,5 millió forint) ajánlott, de a várakozását alulmúló végső összeg is elég lesz ahhoz, hogy új irányt szabjon az életének.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását