2024. május 7. - Gizella

Buszon kutattak petesejt után

Egy brit házaspár buszokon tett közzé apróhirdetéseket, amelyekben egészséges petesejtet kértek. Már 14 éve szerettek volna gyereket, végül a buszon talált donor segítségével egészséges kislányuk született - közölte hétfőn a BBC brit közszolgálati média i
2008. június 30. hétfő 12:51 - Hírextra
Egy brit házaspár buszokon tett közzé apróhirdetéseket, amelyekben egészséges petesejtet kértek. Már 14 éve szerettek volna gyereket, végül a buszon talált donor segítségével egészséges kislányuk született - közölte hétfőn a BBC brit közszolgálati média internetes oldalán.

Az 55 éves kismamának ez volt az utolsó esélye a mesterséges megtermékenyítésre. A kezelést csak eddig a korhatárig folytatják ugyanis.

Linda és Richard Weeks kétezer fontot (több mint 600 ezer forintot) költött összesen 50 hirdetésre, amelyek londoni buszokon jelentek meg 2007. március 19-én, egy nappal 14. házassági évfordulójuk előtt. Az esküvői képük mellett a következő szöveget tették közzé: "Sosem lesz belőlünk anyu és apu, hacsak egy fantasztikus, 36 éves vagy fiatalabb nő fel nem ajánlja nekünk néhány petesejtjét."

A hirdetési felületet korábban használták lánykérésre és évfordulós jókívánságokra, de még sosem kerestek így petesejt-donort - közölte akkor a londoni közlekedési vállalat.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását