2024. március 3. - Kornélia

Napirend

Még a napirend elfogadása előtt félórás szünettel kezdődött az MSZP kérésére a Fővárosi Közgyűlés nyári szünet előtti csütörtök-pénteki ülése. A szocialisták néhány kérdésben, például a Vidám Színpad Kht. önkormányzati tartozásának elengedése és nagyrende
2008. június 26. csütörtök 11:42 - Hírextra
A napirendről folytatott vita előtt Demszky Gábor kezdeményezésére a közgyűlés megemlékezett a nemrég elhunyt Fejtő Ferencről, Budapest díszpolgáráról és Faragó Sándorról, aki "ping-pong dokiként" sokat tett a fiatalok kábítószer elleni neveléséért, amiért Budapestért Díjban részesült.

A főpolgármester a képviselők részére kipostázott több mint 60 téma mellé pótkézbesítéssel, illetve helyszíni kiosztással csaknem egy tucat újabb előterjesztés tárgyalását indítványozta. Jelezte azt is, hogy a munka meggyorsítása érdekében az ülésterem melletti helyiségben ebédet biztosítanak a képviselőknek.

Mitus Zsuzsanna (MSZP) azt kérte, hogy a közgyűlés munkáját annak figyelembevételével folytassák, hogy este fél 8-tól egy hajókirándulást szerveztek a képviselőknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását