2024. május 12. - Pongrác

Magyarok az Eb-n

Lőrincz Attila, a kiskunhalasi Szilády Áron Gimnázium tanulója nyerte meg májusban a Góliát-McDonald's FC Célbarúgó Versenyét. Az ő jutalma ezáltal az, hogy 2008. június 26-án 20:45 órakor Bécsben, az EURO2008 Labdarúgó EB Oroszország – Spanyolorszá
2008. június 25. szerda 15:29 - Hírextra
A 11 éves kisfiú kedden érkezett meg Bécsbe, ahol rögtön azt a jó hírt kapta, hogy a spanyol csapatból fog valakit bekísérni csütörtökön. Jelenleg a gyerekek egy bécsi családi parkban szórakoznak, délután pedig lejátsszák a spanyol – orosz mérkőzést, vagyis a kétszer 11 gyerek vív egymással focimérkőzést!

Lőrincz Attila nem lesz egyedüli magyar pályára lépő, hiszen a McDonald's Nemzetközi Játékoskísérő Program keretében kisorsolták azt a szerencsést is, aki az EB fináléjában lesz játékoskísérő: Kassai Viktor FIFA játékvezető húzása után a szerencse a békéscsabai Köveskúti Simonnak kedvezett, aki a portugálokat siratja, mert így C. Ronaldo kísérése már biztos, hogy nem jöhet létre. Most már Németországnak és Spanyolországnak szurkol, őket figyelné meg legszívesebben testközelből!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását