2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Bízunk az ötödik helyben

Bízik az ötödik hely elérésében Hajdu János, a horvátországi világbajnokság középdöntője előtt álló magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
2009. január 23. péntek 10:00 - Hírextra
Hajdu azt reméli, hogy csapata a folytatásban legyőzi a svéd és a dél-koreai együttest, és így a zágrábi csoportban harmadik lesz, vagyis harcolhat majd az ötödik helyért. A magyar szövetség célkitűzése egyébként a nyolc közé kerülés.

"Az olimpiai bajnok franciák ellen sok hibát követtünk el, és ezeket könyörtelenül kihasználták - mondta az utolsó csoportmérkőzéssel kapcsolatban - A horvátok otthon szintén félelmetesek, ellenük nincs sok esélyünk, de a svédeket és a dél-koreaiakat jó játékkal legyőzhetjük a középdöntőben. A hibáinkból tanulni kell, jobban kell összpontosítani éles szituációkban, és akkor harcolhatunk az ötödik helyért, ami ebben a mezőnyben nagyszerű eredmény lenne" - tette hozzá.

A csapat a pénteki pihenőnapon átbuszozik Eszékről Zágrábba, és az új csarnokban délután edzést tart a kapitány.

A vb eddigi két legnagyobb meglepetése, hogy a mindig az esélyesek között számon tartott oroszok és spanyolok csak az alsó ágon, a 13-24. helyért folytathatják szereplésüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását