2024. május 4. - Mónika, Flórián

Havas Szófia nem lesz tanácsadó

Az Egészségügyi Minisztérium cáfolja, hogy Havas Szófia szocialista fővárosi és önkormányzati képviselő tanácsadói tisztséget vállalna júliustól a szaktárcánál.
2008. június 25. szerda 16:28 - Hírextra
A minisztérium szerdán az MTI-hez megküldött közleménye szerint csak terv volt a szocialista képviselő alkalmazása, ezt a megbízást Havas Szófia azonban nem fogadta el.

A Magyar Nemzet szerdai számában írt arról, hogy a lap birtokában lévő dokumentum szerint júliustól havi 850 ezer forintért tanácsadóként alkalmazza Havas Szófiát az Egészségügyi Minisztérium.
"A minisztérium tervezte, hogy képviselő asszonyt felkéri szakmai tanácsadási tevékenység ellátására", amelyről szerződéstervezet készült, azonban azt a tárca felsővezetése nem egyeztette, nem hagyta jóvá, és a dokumentum aláírás nélkül került nyilvánosságra - olvasható a minisztérium kommünikéjében.

A tárca és a szocialista képviselő között nincs fennálló megbízási szerződés tanácsadói tevékenység ellátására - szögezi le az Egészségügyi Minisztérium.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását