2024. május 2. - Zsigmond

Féltik a melegeket

A tavalyinál szervezettebb, hevesebb, kegyetlenebb támadásoktól tart a BRFK a jövő szombati Meleg Büszkeség-napi felvonulás résztvevői ellen, miután Budaházy György és Toroczkai László közös felhívásában arra szólította föl a "magyar hazafiakat", hogy júl
2008. június 25. szerda 07:46 - Hírextra
A BRFK szóvivője nem bocsátkozott találgatásokba az ellentüntetők várható létszámáról. Arról sem nyilatkozott, hogy mekkora erőkkel készülnek a jövő szombati rendezvényekre. A Népszabadság rendőrségi forrásokból úgy tudja, a BRFK-n attól tartanak, hogy a tavalyinál több és brutálisabb támadásnak lesznek kitéve a felvonulók.

Tafferner Éva a Népszabadságnak elmondta: kedd délig egyetlen, a melegfelvonuláshoz kapcsolódó demonstrációt jelentettek be: a Rendszerváltó Fórum a melegfelvonulás befejezése után ugyanazon az útvonalon vonul majd végig, amelyen előttük a melegek tették. Demonstrációjukat a BRFK tudomásul vette és biztosítja.

Természetesen mi is olvassuk az internetes felhívásokat, mozgósításokat - mondta Tafferner Éva, hozzátéve: a rendőrség mindent elkövet a rendzavarás, az erőszak, a melegek elleni támadások, akciók, a felvonulók és az ellendemonstrálók esetleges összecsapásának megelőzése érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását