2024. május 17. - Paszkál

Orbán: előbb az emberek lépnek egyet aztán az új kormány

Orbán Viktor szerint a válságból való kilábalás első lépését az embereknek kell megtenniük azzal, hogy elmennek választani, a leendő kormányé csak a második lépés lesz.
2010. március 27. szombat 18:24 - HírExtra
A Fidesz elnöke erről országjáró körútjának kaposvári állomásán beszélt újságíróknak szombaton - közölte az MTI-vel Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője.
A nemzeti ügyek kormányának első intézkedéseiről Orbán Viktor elmondta: azok az elszámoltatás, az adócsökkentés, az adórendszer egyszerűsítése, a bürokrácia leépítése, a korrupció visszaszorítása, valamint a rend megteremtése lesznek.

A Fidesz-kormány meg fogja vizsgálni a közszolgáltatási szerződéseket, és a magyar emberek érdekeit fogja érvényesíteni - vetítette előre Orbán Viktor, hozzátéve: tarthatatlan, hogy a fizetések 80-85 százalékát a rezsiköltségek viszik el.

A közlemény szerint Orbán Viktor kitért arra is, hogy Magyarországon a létfenntartáshoz szükséges szolgáltatások árai indokolatlanul magasak, ezért a Fidesz készen áll arra, hogy megvédje az embereket a rezsiköltségek emelkedésétől.

Veres Zoltán, a kaposvári Fidesz-szervezet sajtókapcsolatokért felelős munkatársa az MTI érdeklődésére elmondta: Orbán Viktor a Somogy Televízióban találkozott helyi médiumok, így a házigazda mellett a Kapos Televízió, a Somogyi Hírlap és a Kapos Extra meghívott munkatársaival.

Az MTI értesülése szerint Orbán Viktor kaposvári látogatásán találkozott Gelencsér Attilával, a megyei közgyűlés elnökével, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjével, Szita Károllyal Kaposvár fideszes polgármesterével és Heintz Tamás országgyűlési képviselővel, képviselőjelölttel.

Az ellenzéki párt elnöke mielőtt országjáró körútjának következő, dombóvári állomására indult volna, a délutáni meccs előtt még kilátogatott a futballpályára, és rövid sétát tett a belvárosban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

beatlear
2010. március 28. 09:26
Mekkora okosságokat tud ez mondani...
biztosan ő találja ki...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását