2024. április 29. - Péter

Felakasztotta magát a rab

Öngyilkosságot követett el egy tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben kedden hajnalban - közölte Kiszely Pál intézetparancsnok az MTI-vel.
2008. június 24. kedd 17:41 - Hírextra
A dandártábornok tájékoztatása szerint hajnali 4 óra körül a börtönben felakasztotta magát egy elítélt, aki nyereségvágyból és más aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával jogerős, életfogytig tartó fegyházbüntetését töltötte.

Kiszely Pál elmondta: megtették az azonnali intézkedéseket az elítélt életének megmentésére, az újraélesztés azonban nem járt eredménnyel.

Az elítélt nem hagyott hátra búcsúlevelet - tudatta a parancsnok. A külső szakértők bevonásával lefolytatott elsődleges vizsgálat az idegenkezűség gyanúját kizárta, a személyzet az előírásoknak megfelelően látta el feladatait.

A körülmények tisztázása érdekében az intézet parancsnoka vizsgálatot rendelt el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását