2024. május 4. - Mónika, Flórián

Csapatépítés kolostorban

A csapatépítő tréningek sajátos helyszíneként javasolja a Horvát Püspöki Konferencia a horvátországi kolostorokat, a vallási turizmus egyre kedveltebb célpontjait.
2008. június 24. kedd 09:57 - Hírextra
A horvátországi katolikus egyház nemrégiben elkötelezettségét fejezte ki, hogy 2008-ban még aktívabban kapcsolódjon be a vallási turizmusba, amely hagyományosan az idegenforgalom egyik legrégebbi ágazata. A Horvát Püspöki Konferencia vallási turizmusért felelős személye, a poreci-pulai püspök külön is hangsúlyozta, hogy ez egy jelentős, de még mindig nem eléggé kihasznált lehetőség - közölte az MTI-vel a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete.

A vallási turizmusról szóló megbeszéléseken az egyház a csapatépítő tréningek sajátos helyszíneként ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a kolostorokat. Ezek a sajátos szálláshelyek kiváló kereteket biztosítanak például egyhetes Biblia-szemináriumoknak, amelyek során összekovácsolódhatnak a résztvevők.

Az egyházi javaslat alapja, hogy már most is sok turista választja nyaralása helyszínéül a horvát kolostorok valamelyikét. Az ország legismertebb vallási központjai és búcsújáró helyei közé tartozik Marija Bistrica, Sinj, Solin és Trsat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását