2024. április 26. - Ervin

Hajdú Péter nem bízta a véletlenre

Sarka Kata végre véglegesen igent mondott a lánykérésre. De Péter sem a méretben, sem a díszítésben nem akart egyedül dönteni, így a szerelmespár együtt ment el egy ékszerüzletbe, ahol felpróbálták a jegygyűrűket.
2008. március 28. péntek 10:18 - Hírextra
Van egy olyan dal, hogy „tüskés úton jutattam el hozzád, én csak tudom, mit ér a boldogság”. Hát igen, ez a mi esetünkben, én azt gondolom, hogy nagyon-nagyon találó, mert ez most már a negyedik jegygyűrű. Ugye az első rossz emlékű, mert nagyon hamar véget ért, illetve mindössze két vagy három napig jártunk jegyben, utána rá két hónapra kibékültünk – mesélte a televíziós.

Péter és Kata most tényleg tudja, mit akar. A szerelmesek a mostani ékszert már véglegesen húzzák fel egymás ujjára. Erre a hivatalos eljegyzésükön, április 11-én, szűk családi körben kerül sor.

- Ez most már mindenképpen az összetartozás, most már szimbolizálja azt, hogy ez egy életre szól, legalábbis számomra biztos – kommentálta Kata az eljegyzést.

A szerelmespárt Péter édesanyja is elkísérte a gyűrűpróbára, amit eljegyzési ajándékként ajánlott fel a fiataloknak.

- Egy kicsit már azt éreztem, mintha az eljegyzésen lennék, ami április 11-én lesz, a Péter 33. születésnapján. Azért külön jó érzés, mert egy ilyen aranyos kislány lesz a menyem, mert a Kata egy nagyon jó természetű, nagyon alkalmazkodó és egy nagyon szép kislány – dícsérte a modellt Péter anyukája.

A fiatalok sok energiát fektettek a Svájcból származó gyűrűk kiválasztásába. Az ékszereket egyik barátjuk tervezte, egészen különleges módon.

- Azért egyedi, mert benne van, hogy Kata és a Katáéban pedig benne van az, hogy Péter. Ez egy fehér arany gyűrű. Az áráról ne kérdezzél, mert nem tudom megmondani, de nem volt olcsó.

Péter már rutinos lánykérő a Sarka családban, remélhetően most utoljára kéri meg Kata édesapjától lánya kezét. De az eljegyzést követően a szerelmesekre még számtalan feladat és boldog pillanat vár.

- Ez még csak a kezdet, még nagyon az elején vagyunk. A következő lépés az esküvő, utána a gyerek, vagy lehet fordítható ez a sorrend. Ez már a sorson múlik, de a következő lépés mindenképpen az esküvő – mesélte Kata.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását