2024. április 26. - Ervin

Gíilkosság lett a vége a munkának

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 60 éves mikepércsi férfit - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-t.
2008. június 23. hétfő 12:34 - Hírextra

Az eddigi adatok szerint a férfi múlt hét pénteken, Mikepércs külterületén kerti munkát végzett 45 éves ismerősével. Utóbbi késsel többször megszúrta az időközben odaérkezett, majd velük együtt italozó 53 éves mikepércsi férfit.


A gyanúsított - elmondása szerint - elment segítséget hívni. Amikor visszaérkezett a szőlőskertbe, már csak 45 éves ismerősét találta a helyszínen, mert a megszúrt férfit a mentők elszállították. (Sérülése nyolc napon belül gyógyuló.)


A gyanúsított, állítása szerint, olyan mérges lett ismerősére annak tettéért, hogy egy vasvillával ütlegelni kezdte, aminek következtében a 45 éves férfi életét vesztette.
A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a gyanúsított őrizetbe vétele mellett, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást - olvasható a rendőrségi közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását